Links die wij van harte aanbevelen

De John van G make-up collection is een grote en unieke collectie, waarbij je zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken.
Klik op de link van John v G dan kan jij via de webshop bestellen en worden de producten thuis bezorgd,
​altijd handig als je niet naar de salon kan komen.

​Ook in de salon hebben wij een uitgebreid assortiment.

​www.opleidingscentrumhondenbaas.nl
Voor het opvoeden en trainen van uw hond onder professionele begeleiding in Schoonebeek.

Als je een cursus of opleiding zoekt over het gedrag van dieren.
Kijk dan eens op de website van de ​Tinley Academie

 

 

http://www.shibarescue.be/

Wat doet Shiba rescue?

Shiba rescue vzw zet zich sinds circa 2006 in ten voordele van de Japanse hondenrassen uit België en Nederland. Onze kennis gaat van gedragshulp naar herplaatsen, raad bij aanschaf.

Ook zijn wij een centraal meldpunt voor vermiste honden, herplaatsers via andere organisaties.

Daarnaast bied Shiba rescue een veilige thuis aan diegene met minder geluk. Zowel voor angstige honden, als honden met rugzak, met gekende bijtgeschiedenis, euthanasie risico's,

ex broodfokouders of medische issues met pittige trajecten. Zij mogen de rest van hun leven bij ons vertoeven met de beste zorgen. 

Door het feit dat gespecialiseerde opvang de afgelopen jaren een noodzaak is gebleken, en het huidig aantal opvangers, zal de focus momenteel hierop liggen voor de toekomst. Hun avonturen zijn te volgen via onze facebook pagina. 

Omdat al deze goede zorgen een hoop kosten met zich meebrengen zijn we immens dankbaar met iedere vorm van steun. Bedankt dus aan iedereen die onze opvangers helpt en hiermee een steun in de rug schenkt. ❤️

www.safehaveninurescue.nl 

 Safe Haven inu Rescue is een stichting die Japanse Honden in nood opvangt. Dat zijn voornamelijk ex broodfok ouderdieren maar ook senioren of gehandicapte honden. Op dit moment zitten er bij ons 18 honden met ieder een eigen rugzak. De meeste honden zijn ernstig verwaarloosd, zwaar mishandeld en hebben alleen een leven gehad in een donkere kooi . Het doel van SHIR is deze honden op te vangen en weer te leren genieten van het leven en het vertrouwen terug te krijgen in de mens maar ook om ze medisch weer in orde te krijgen en hulp te geven waar nodig. Dit proces duurt gemiddeld 1 a 2 jaar per hond. Jonge honden proberen we uiteindelijk weer te uit te plaatsen maar de zwaar getraumatiseerde honden en ook de senior honden hebben een blijvend huis gevonden bij ons.  Verder geeft SHIR voorlichting over broodfok  en proberen ze daarmee mensen te waarschuwen van de misstanden in die afschuwelijke wereld.